3 manieren om je nieuwe look te shoppen met Zalando korting

Je kent het wel, heb je net je online winkelmandje volgeladen met nieuwe kleding, en dan komt te prijs. Het shoppen van je nieuwe look bij Zalando kan soms een kostbare gelegenheid zijn, zeker met de luxe merken die Zalando in de collectie heeft. Daarom hebben wij 3 tips op een rij gezet om met korting te shoppen bij Zalando.

Zalando korting met een werkende kortingscode

Regelmatig geeft Zalando nieuwe kortingscodes weg waarmee je vaak 10% of soms zelfs €25 euro korting krijgt. Deze kortingscodes zijn door iedereen te gebruiken, of speciaal voor jou als je ze per mail krijgt. Aan het gebruik van een Zalando kortingscode zijn wel voorwaarden verbonden, zo moet je vaak voor een minimaal bedrag bestellen en doen niet altijd alle merken mee.

Klik hier voor een overzicht van werkende Zalando kortingscodes.

Shop in de Zalando outlet

Heb je geen kortingscode maar wil je wel Zalando korting? Dan is er het hele jaar nog de Zalando outlet. Hier shop je niet de complete collectie met korting maar wel een selectie van de leukste mode. Heb je in de Zalando outlet iets leuks gezien maak dan snel je beslissing. In de outlet geldt op=op.
​In de Zalando outlet kan korting oplopen tot soms wel 70% en maar deze artikelen zijn vaak niet te combineren kortingscodes.

Krijg korting tijdens de Zalando sale

Naast de Zalando outlet en kortingscodes is er natuurlijk nog de sale. Tijdens de sale krijg je tot 70% Zalando korting. Aan het eind van de sale krijg je vaak ook nog extra korting met een Zalando kortingscode. De Zalando sale is er twee keer per jaar, met rond de kerst de wintersale. Eind juni start de grote Zalando zomersale. De hoogte van de korting wisselt en start meestal met 20% maar loopt naar het einde van de sale verder op.
​Tussendoor is er vaak nog een flash sale waarin je Zalando korting krijgt op de Premium collectie, of op bijvoorbeeld alleen sportkleding. De korting in een flash sale is vaak 20 % of 30%.

​Met deze drie tips kan jij voortaan je nieuwe outfit altijd shoppen met Zalando korting. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe garderobe volgens de laatste trends. Een party look voor die speciale gelegenheid of gewoon een nieuw paar schoenen. Bij Zalando vind je het allemaal en nu dus met extra korting.

​Heb jij nog tips om bij Zalando te shoppen met korting? Laat het dan weten op onze Facebook pagina!