Zalando komt naar de binnenstad

Zalando heeft in Duitsland al een aantal outlet stores maar de kans is groot dat er meer Zalando stores bij gaan komen in de grote steden. Dat heeft Rubin Ritter gezegd in een interview met Manager Magazin.

Wie nu door de kamer rent van blijdschap moet misschien weer even rustig gaan zitten, de kans dat er binnenkort een Zalando winkel bij jou in de buurt zit is niet zo heel groot. Voor het openen van winkels kijkt Zalando naar grote steden waar ook een grote groep actieve fans zitten zoals Berlijn, Londen en Parijs.
In 2012 opende Zalando in Duitsland al outlet winkels om restpartijen te verkopen. Deze winkels zijn te vinden in Berlijn, Frankfurt en Keulen en je kunt er bestellingen terugbrengen en dus ook restanten kopen, online vind je deze collecties in de Zalando outlet.

De nieuwe winkels van Zalando zouden geen outlets maar flagship stores moeten worden waar het niet direct draait om het aanbieden van zoveel mogelijk kleding maar vooral om het beleven van het merk Zalando. Wanneer de Zalando winkels geopend gaan worden is nog niet bekend, en de exacte locaties ook nog niet, mogelijk toch in Amsterdam?