Styletimes.nl experience

styletimes-experience

Styletimes.nl is de grootste mode kortingen website van Nederland en heeft niet alleen de ambitie om dat te blijven maar ook de ambitie om nog verder te groeien. Met dit doel in gedachte is de nieuwe strategie voor 2017 ontwikkeld. Een strategie die moet bijdragen aan meer groei, meer waarde voor de bezoekers en adverteerders.

In 2016 is de start ingezet met een vernieuwde huisstijl en een vernieuwde focus doelgroep. Hiermee is de basis gelegd voor een eenduidige belofte en uitstraling op alle kanalen waar Styletimes.nl actief op is.
In 2017 zal deze basis verstevigd en uitgebreid worden op basis van 3 beloften

Nog meer fashion kortingen
Voor alle 555 webshops op Styletimes.nl is er een korting te vinden. Zo maken we fashion shoppen betaalbaar, 365 dagen per jaar.

Inspiration & trends
In 2017 levert Styletimes.nl haar bezoekers nog meer inspirerende content, om fashion shoppen nog leuker en makkelijker te maken. Ontdek de nieuwste merken, trends en mode nieuws als eerste op Styletimes.nl

Shoppable content
Om de laatste trends bereikbaar te maken worden deze vertaald in meer shoppable content waarmee de bezoekers met 1 klik de nieuwste mode kunnen shoppen.

Op basis van deze beloften blijft Styletimes.nl de onbetwiste fashion kortingen website van Nederland.