Snel weer strak in je boxer in 2017

Heb jij ook teveel gegeten in december, en zijn ook je goede voornemens als sneeuw voor de zon verdwenen? Dan is het nu tijd om weer aan de slag te gaan en snel weer strak in je boxer te zitten. Heb je hier geen zin in? Bestel dan je nieuwe boxers bij Boxers.nl in je nieuwe maat.

1 Ga hardlopen, zo ben je altijd in de frisse buitenlucht, en heb je geen duur sportschool abonnement nodig. Koop een paar goede hardloopschoenen, verzamel wat moed en ga ervoor.

2 Eet een maand geen suiker, of geen junkfood als je dat makkelijker vindt. De kilo’s vliegen eraf en je doorzettingsvermogen wordt beloond. Zo pas je binnen no-time weer in je favoriete boxers.

3 Draag een goede sportboxer tijdens het sporten, deze zijn er speciaal voor ontworpen en zitten je tijdens het sporten ook niet in de weg. Probeer eens de sport boxers van Bjorn Borg Performance collectie.

4 Beloon jezelf voor goede prestaties, om het zo makkelijker vol te houden. Hou jezelf in en doe dit niet met koekjes, dat mag alleen bij de hond. Trakteer jezelf wel op een nieuwe parfum, of een nieuwe boxer bijvoorbeeld.

5 Verander de boxer en niet de persoon, geen motivatie of behoefte om jezelf te veranderen en hard aan het sporten te gaan? Verander dan gewoon de boxer, zoek er 1 in een maatje groter. Shop je nieuwe boxer met een Boxers.nl kortingscode.