Schocking! De Bijenkorf stopt met de Drie Dwaze Dagen!

Slecht nieuws voor alle liefhebbers van De Bijenkorf met een klein budget en alle liefhebbers van koopjes. De Bijenkorf stopt na dit jaar met de Drie Dwaze Dagen en voor alle fans is het volgende maand dus voor het laatst rennen voor dwaze aanbiedingen.

De Drie Dwaze Dagen is het jaarlijkse koopjes event van De Bijenkorf waarbij je artikelen van de mooiste (luxe) merken shopt met vaak hoge kortingen. Zoals bijvoorbeeld Rituals, en Modstrom, maar ook Tommy Hilfiger en Gaastra. De collectie bestaat vaak uit speciaal voor dit event ingekochte artikelen die ook alleen tijdens deze dagen verkrijgbaar zijn.

Het koopjes event is gestart in 1984 en zo wist De Bijenkorf in 3 dagen ruim 100.000 mensen naar de winkels te trekken. Toch passen de Drie Dwaze Dagen niet in de nieuwe strategie van De Bijenkorf waar alles draait om luxe, premium experience en beleving. Volgens de CEO van De Bijenkorf (Giovanni Colauto) passen prijsgedreven promotie acties niet bij het luxe image van het warenhuis, en is daarom ook de sale dit jaar al ingekort van 11 naar 5 weken.

De precieze datum van de laatste editie van de Drie Dwaze Dagen en de inhoud van de acties zijn nog niet bekend, wel is bekend dat het event zoals ieder jaar begin oktober gehouden zal worden en dat het dus de laatste keer is.

Wat vind jij van het verdwijnen van de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf? Laat je reactie achter op Facebook.