Over Styletimes.nl

Terwijl ik dit schrijf pruttelt de soep op het fornuis, en roostert het brood in de oven. Lekker huiselijk op deze grijze zaterdag dus. Ondanks deze huiselijke gezelligheid wordt er toch gewoon gewerkt, de website moet namelijk af zodat jij er gebruik van kan maken, maar laten we het over mode hebben.
Waar haal jij je mode inspiratie vandaan? Ik haal het vaak uit modetijdschriften als Vogue en Elle, maar dit is niet altijd makkelijk de items die daar in staan zijn vaak onbetaalbaar en vind maar eens een goed alternatief voor die ene jurk waar je verliefd op geworden bent, of die tas die nou net zo leuk was.

Ook kijk ik vaak op pinterest, waar ik de leukste outfits en de beste beauty tips tegenkom, maar waar koop ik dat vraag ik mij dan altijd af, en wanneer ik iets gevonden heb dan staat het vaak toch niet zo leuk als op de foto. Eerste wereld problemen van een fashionista noem ik het maar.

De modebewuste oplossing bedacht ik op een vrijdagochtend tijdens mijn wekelijkse yoga sessie. Waarom is er nog geen website die mode inspiratie bundeldt met de leukste webshops en dit ook nog eens betaalbaar maakt. Zie hier het idee van Styletimes.nl geboren en het resultaat staat voor je.
Ik hoop dat je er net zo blij mee bent als ik dat ben, en mocht je ideeën hebben om de website te verbeteren of voor Styletimes.nl willen bloggen laat het dan weten via de contactpagina.

Voor nu wens ik je nog een fabulous dag!
Xoxo Anna

No Comments

Reageer!

Uw email wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.