Op vakantie naar summer hotspot Bali

Het is weer juli en voor velen onder ons tijd voor zomervakantie. Voor de Styletimes redactie zit vakantie er nog niet in maar we dromen wel graag weg bij de mooiste plekjes. Dit keer gingen wij op zoek naar de mooiste plekjes op Bali. Dus heb jij je zomervakantie nog niet geboekt, laat je dan inspireren door deze summer hotspot!

Het hotel

Witte stranden, blauwe zee, palmbomen en vriendelijke mensen wat wil je nog meer? Wij vonden een leuke en betaalbare plek om te slapen ook wel belangrijk, en verliefd zijn we geworden op Hotel Brown Feather met een prachtig uitzicht over de rijstvelden, op een paar minuten van het centrum van Seminyak en voor de leuke prijs vanaf 42 euro per nacht.

Brown Feather hotel Bali

Brown Feather hotel Bali

Eten, drinken & shoppen

Op Bali is het altijd goed eten en drinken voor een lage prijs in de vele eethuisjes of voor iets meer geld bij restaurants als Sea Circus, voor een verfrissend glas watermeloensap, en Watercress waar er op de uitgebreide kaart voor iedereen wel iets lekkers staat.
Voor de liefhebbers van koffie is er Revolver, een klein zaakje waar je terecht kan voor echt goede koffie.

Revolver Espresso Bali

Revolver Espresso Bali

Shoppen doe je onder andere in de cadeauwinkel van Biku of bij Souq waar je niet alleen nieuwe kleding, accessoires, cadeaus en boeken vindt maar ook alles om je innerlijke ik tevreden te houden met een hightea of een brunch.

De reis

Voor je kan genieten gaat er wel eerst een reis van zo’n 13 uur aan vooraf. Gelukkig hoeft deze niet onplezierig te zijn. Wanneer je vliegt met Etihad weet je nu al zeker dat de reis net zo ontspannen en aangenaam zal zijn als je verblijf op Bali.

Bali zit er voor de redactie dit jaar niet meer in maar staat zeker op de wishlist. Heb jij je zomervakantie al geboekt en wat is jouw favoriete bestemming? Laat het ons weten!