Ontdek nog meer nieuwe luxe merken bij De Bijenkorf

Dat De Bijenkorf heeft gekozen voor luxe merken en prachtige warenhuizen mag inmiddels bekend zijn, maar er komen nu nog meer luxe en premium merken naar het warenhuis op de Dam in Amsterdam. In het filiaal van De Bijenkorf in onze hoofdstad wordt nu flink verbouwd om straks nog meer luxe merken shops te openen.

Volledig vernieuwde accessoires afdeling

De begane grond van het Amsterdamse warenhuis wordt al een paar maanden verbouwd zodat er deze zomer een nieuwe accessoires afdeling geopend kan worden met extra ruimte voor de al aanwezige luxe merken als Louis Vuitton en Hermès maar er worden ook shops geopend van nieuwe luxe merken.

Op de vernieuwde afdeling komen vanaf komende zomer ook shops van o.a. Tiffanys & Co en Michael Kors en de shop van Longchamp krijgt een uitgebreide make-over. Zo hoef je vanaf deze zomer niet meer naar de PC om je te vergapen aan de mooiste sieraden en tassen.

Meer luxe damesmode merken in De Bijenkorf

De Bijenkorf is hard onderweg om het meest luxe warenhuis van Nederland en de Benelux te worden, en daar hoort in Amsterdam ook een volledig vernieuwde damesmode afdeling bij met opnieuw meer luxe merken dan ooit. De afdeling wordt ruim twee keer zo groot en je gaat er o.a. de collecties vinden van Balenciaga, Gucci, Alexander McQueen en voor het eerst in Nederland wordt er een shop geopend van het merk Celiné.

Alsof dit nog niet genoeg is komen er ook nog meer premium merken naar de schoenen afdeling op de 3e etage met o.a. Tom Ford, Maison Martin Margiela, en grotere collectie van Jimmy Choo en Isabel Marant. Dit zijn maar enkele van de 65 merken die straks verkrijgbaar zijn op de nieuwe damesschoenen afdeling.

Wij kunnen niet wachten op de nieuwe merken en shops en de mogelijkheid om ons te vergapen aan al dit moois. Ben jij ook zo enthousiast? Laat je mening achter op onze Facebook pagina!