Ontdek de nieuwe designer merken van de Bijenkorf

Met het nieuwe modeseizoen in aantocht heeft de Bijenkorf nu nog meer designer merken toegevoegd aan het aanbod en shop je nu ook alvast de pre-fall/winter 2017 collecties online en in de warenhuizen.

De Bijenkorf is al jaren dé place to be voor liefhebbers van designermode, en sinds vorig jaar shop je deze ook waar je maar wilt in de webshop van de Bijenkorf. Voor het nieuwe fall/winter 2017 seizoen breidt de BIjenkorf haar collectie uit en shop je dus nog meer designer kleding.

De grootste uitbreiding vind je op de webshop van de Bijenkorf, hier zijn van vijf designers de dames- en herencollecties toegevoegd aan het toch al uitgebreide aanbod. Vanaf dit seizoen shop je ook Balenciaga, Loewe, Gucci, Saint Laurent en Valentino gewoon online.

Ga je liever naar een echte winkel dan moet je in de Bijenkorf Amsterdam zijn, nadat hier vorig najaar al een nieuwe herenmode afdeling met designerlabels was geopend zijn er nu ook nog meer labels te koop. In de Bijenkorf Amsterdam vind je vanaf nu ook nog de merken Alexa Chung, Dior, John Smedley en A.P.C.