Ontdek exclusieve beauty op Beauty World bij De Bijenkorf

We schreven al eerder over de grote verbouwing van de begane grond in De Bijenkorf Amsterdam maar nu is het toch eindelijk zover! De nieuwe cosmetica-afdeling, of Beauty World zoals De Bijenkorf het noemt, is vandaag geopend.

Je vindt meer dan 3500 lipsticks, 2500 foundations en 2000 luxe geuren op Beauty World
De nieuwe afdeling is ruim 1200m2 groot en biedt bezoekers van De Bijenkorf een uitgebreid aanbod aan exclusieve cosmetica, waaronder een groot aantal merken die in Nederland exclusief bij De Bijenkorf verkrijgbaar zijn. Standaard cosmetica die bij iedere drogist en parfumerie te kopen is zal je in de toekomst minder snel vinden bij De Bijenkorf.

Wat je er wel vindt zijn zo’n 3500 lipsticks, 3000 oogschaduws, 2500 foundations, meer dan 1500 huidverzorgingsproducten en ruim 2000 luxe geuren en parfums. Alles bij elkaar zijn er zo’n 12.500 beauty producten te vinden op de vernieuwde afdeling.

Ontdek luxe cosmetica bij De Bijenkorf

Tussen deze grote hoeveelheid aan beauty producten vind je niet alleen merken als Chanel, en Dior die al jaren bij De Bijenkorf te koop zijn maar ook nieuwe luxe merken als Tom Ford Beauty, Laura Mercier, Charlotte Tilbury, Givenchy, Dior La Collection Privee, en Guerlain the exclusive collection.
Vele van deze merken zijn in Nederland exclusief te koop bij De Bijenkorf.

Beauty en cosmetica producten voor thuis zijn natuurlijk leuk, maar De Bijenkorf biedt meer, zo vind je op de vernieuwde afdeling een groot aantal unieke beauty treatments en services zoals La Mer hand-behandelingen, een absolute skincare bar van Lancome en Tom Ford verzorging en advies voor heren.

Wij zijn enthousiast over de nieuwe beauty afdeling in De Bijenkorf Amsterdam, onze bankrekening iets minder, en het is een must see voor elke liefhebber van luxe beauty artikelen.