Ontdek dit najaar nog meer cosmetica bij De Bijenkorf

Goed nieuws voor alle liefhebbers van luxe cosmetica, en voor liefhebbers van De Bijenkorf. Het luxe warenhuis verbouwt op dit moment de parterre van haar filiaal in Amsterdam im zo in november de grootste cosmetica-afdeling van Europa te openen.

PS: Nog meer lezen over De Bijenkorf? Klik dan hier!

Meer inspiratie, meer verleiding, meer…

Vanaf de opening op 3 november hoef je niet meer naar Parijs of Londen voor enorme afdelingen gevuld met luxe cosmetica merken. Vanaf dan vind je in Amsterdam 1200m2 aan luxe en exclusieve cosmetica van Lancome, Chanel, Biotherm en Clinique maar ook Charlotte Tilbury komt eindelijk naar Nederland en zal te koop zijn in De Bijenkorf.

Wil je naast nieuwe cosmetica ook gewoon lekker verwend worden in een spa? Ook dan hoef je niet ver te zoeken, op de nieuwe afdeling vind je ook een dagspa met maar liefst 125 verschillende behandelingen.

bijenkorf_008-900x600 bijenkorf_007-900x600 bijenkorf_003-900x600

Meer luxe en exclusieve lijnen

Met de opening van de nieuwe cosmetica afdeling loop je wel het risico dat je standaard, betaalbare, dagcreme niet meer bij De Bijenkorf te vinden is. Het warenhuis wil zich onderscheiden door van alle grote cosmetica merken de luxe en exclusieve lijnen aan te bieden en niet de producten die je bij iedere drogist kan kopen.

Tot 3 november is het helaas nog even wachten terwijl De Bijenkorf ondertussen achter schotten verbouwt. Wat hoop jij te vinden op de nieuwe cosmetica afdeling van De Bijenkorf? Laat het ons weten!

Bron: De Telegraaf