Ontdek de nieuwe Rituals adventskalender

Ontdek de nieuwe Rituals adventskalender

Buiten is het nog altijd zomers warm, maar de klok tikt door. Dat betekent dat de herfst en ook de feestdagen eraan komen. Voor iedereen die niet kan wachten is er nu alvast de nieuwe Rituals adventskalender. Vanaf nu verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Verwen jezelf met 24 exclusieve mini’s

Welke adventskalender je ook kiest, je krijgt altijd 24 mini’s om jezelf mee te verwennen. De inhoud van de kalenders is verschillend en bestaat uit mini’s van de vaste collectie en exclusieve items die niet in de winkel te koop zijn. In de afgelopen jaren zaten er bijvoorbeeld boutique mini’s in die je gewoonlijk alleen in luxe hotelketens vind.

The Ritual of Advent: Deluxe Calendar

De Deluxe kalender is een 3D kerstboom, met lampjes, en heeft een waarde van €140 en is te koop voor 89,50. De kalender is gevuld met o.a. deze producten: (Spoiler Alert)

Ritual of Ayurveda hand wash
Advent Edition mini geurkaaren
Ritual of Karma shower foam
The wonder mask
En nog veel meer

The Ritual of Advent: Exclusive Calendar

Wil je jezelf, of iemand anders, wel verwennen maar wil je minder geld uitgeven? Dan is er nog de Exclusive kalender. Deze kalender kost je maar 59,50 en is gevuld met een waarde van 115 euro. Je moet het dan wel doen met een platte kerstboom zonder lampjes.

Welke kalender je ook kiest, met een Rituals adventskalender zit je altijd goed om jezelf of iemand anders te verwennen in de koude decembermaand. PS: De adventskalender wordt geleverd in een cadeauverpakking, dus ideaal voor wanneer je niet wil inpakken.