Dit is het thema van Bread & Butter by Zalando 2017

Na het succes van Bread & Butter vorig jaar, de eerste sinds Zalando het event overnam, is het in september weer tijd voor de tweede editie. Het thema voor Bread & Butter by Zalando is dit jaar Bold, en biedt een podium voor nieuwe ideeën en gedurfde looks.

Het innovatieve festival maakt catwalkshows toegankelijk voor consumenten en zorgt ervoor dat mode brands en designers hun creaties direct met het publiek kunnen delen. Van oudsher was het in 2001 opgerichte festival een plaats waar inkopers de nieuwe everyday en streetwear collectie konden bekijken.

De eerste Bread & Butter werd gehouden in Keulen en is later na een tussenstop in Berlijn compleet verhuisd naar Barcelona om in 2009 toch weer terug te keren naar Berlijn. Sinds 2015 is het festival overgenomen door Zalando die het festival opende voor een breder publiek.

Tijdens deze tweede editie van Bread & Butter by Zalando kunnen bezoekers de fall/winter collecties van o.a. Adidas, Topman, Topshop, Converse, Nike en ook Zalando bekijken. Naast de catwalk shows zijn er ook ruimtes voor workshops en sportlessen.

Bread & Butter by Zalando vindt plaats van 1-3 september in Berlijn en kaarten zijn hier nog verkrijgbaar.