Grootste cosmetica afdeling van Utrecht geopend in de Bijenkorf

Grootste cosmetica afdeling van Utrecht geopend in de Bijenkorf

Na de opening van de nieuwe herenmode afdeling in de kelder van het warenhuis was het even wachten. Toch is het nu zover, de vernieuwde beautyafdeling in de Bijenkorf Utrecht is geopend. Hiermee wordt weer een nieuwe stap gezet in de transformatie naar een luxe warenhuis.

Exclusieve merken en de grootste afdeling van Utrecht

Met deze verbouwing is de beautyafdeling in de Bijenkorf in Utrecht zo’n 3x groter geworden dan voorheen. Daarmee is het ook de grootste verzameling cosmeticamerken onder een dak. Op de afdeling van 1100m2 vind je de bekende merken zoals Rituals, Chanel en Mac, maar ook een aantal exclusieve merken.

Zo koop je tegenwoordig ook de cosmetica van Charlotte Tilbury, NARS, en Kiehl’s tegenwoordig gewoon in Utrecht. Deze merken zijn exclusief voor de Bijenkorf en dus ook nergens anders te vinden. Behalve op deBijenkorf.nl dan.

Treatment rooms voor de ultieme beauty experience.

Met deze uitbreiding en het grote aantal nieuwe merken is de verbouwing nog niet klaar. Eind november worden er nog een aantal treatment rooms geopend. Hier vind je de ultieme beauty experience.

Je kunt bij de treatment rooms terecht voor persoonlijk advies, luxe beauty behandelingen en nog veel meer. Vanaf eind november kun je hiervan genieten, samen met de opening van de nieuwe accessoires afdeling.