Eindelijk in Nederland, Charlotte Tilbury bij De Bijenkorf

Voor fans van luxe cosmetica was het altijd al een grote wens dat make-up merk Charlotte Tilbury naar Nederland zou komen. Voorheen was het merk alleen verkrijgbaar in o.a. het Verenigd Koninkrijk maar nu is er goed nieuws! Charlotte Tilbury koop je vanaf vandaag ook gewoon bij De Bijenkorf in Amsterdam of online.

Charlotte Tilbury in De Bijenkorf

Vanaf 14 maart is er in De Bijenkorf Amsterdam een tijdelijke counter waar een selectie van Charlotte Tilbury verkrijgbaar is, in aanloop naar de opening van de shop-in-shop eind maart. Voor iedereen die liever online shopt, of geen tijd heeft om naar Amsterdam te gaan is de hele collectie van Charlotte Tilbury nu ook verkrijgbaar in de online shop van De Bijenkorf.

Charlotte Tilbury eindelijk naar Nederland

Charlotte Tilbury kent als geen ander de geheimen achter goede make-up en heeft ook al meer dan 20 jaar ervaring in de top van de beauty en mode industrie. Zij werkte al samen met celebs als Rihanna en topmodel Carla Delevigne maar ook met de top uit de mode industrie zoals Tom Ford en Stella McCartney.

De beauty lijn van Charlotte Tilbury is al een grote hit in thuisland Groot-Brittannië en de rest van de wereld, maar was tot nu nog niet verkrijgbaar op het Europese vasteland. Met de komst naar De Bijenkorf Amsterdam is er voor het eerst een verkooppunt op het Europese continent en met de webshop van De Bijenkorf ook voor iedereen buiten Amsterdam en zelfs in België toegankelijk.

Save the date

Vandaag zijn de tijdelijke counter en de online shop geopend, maar pak je agenda voor de volgende data:

31 maart 2016: Opening shop-in-shop De Bijenkorf
7 april 2016: Feestelijke opening shop-in-shop door Charlotte Tilbury zelf!

Wij zijn meer dan blij met de komst van dit exclusieve beauty merk naar Nederland en hebben onze credit cards ook vast in de aanslag. Wat vind jij ervan? Laat het weten op Facebook!

 

Foto: http://www.thelovecatsinc.com/2015/10/charlotte-tilbury-the-golden-goddess.html