De Bijenkorf opent het nieuwe mode seizoen met designer merken

De Bijenkorf verkoopt in Amsterdam al langer designer merken als Louis Vuitton en Gucci maar dit jaar opent De Bijenkorf het nieuwe mode seizoen met nog meer designer mode in de warenhuizen en de webshop. Het warenhuis in Amsterdam is de afgelopen maanden verbouwd en er is een designer afdeling van zo’n 7000m2 geopend.

De grootste collectie designers in Nederland

De Bijenkorf opent de grootste designer afdeling van NederlandMet de opening van de nieuwe designer afdelingen in De Bijenkorf Amsterdam heeft het warenhuis de grootste collectie designers onder één dak. Naast de merken die er al verkrijgbaar waren hebben onder andere ook Tom Ford, Balenciaga, Givenchy en Stella McCartney een plaats gekregen in de winkel.

In de komende 2 maanden zal de verbouwing worden afgerond en opent een designer herenmode afdeling, nieuwe schoenen afdelingen voor zowel dames als heren en op de tweede etage opent de nieuwste designer afdeling voor dames.
De Bijenkorf opent de grootste designer afdeling van Nederland

Shop je favoriete designer mode online

Woon je niet in de buurt van Amsterdam of heb je geen zin om in de drukte je nieuwe designer outfit uit te zoeken? Geen nood! Vanaf dit mode seizoen shop je de meeste designermode ook gewoon online in de webshop van De Bijenkorf.

Het aanbod van designer merken is met ingang van het nieuwe modeseizoen uitgebreid met o.a. Alexander McQueen, Victoria Beckham, Versace, Kenzo en voor heren zijn er collecties van Z Zegna, Paul Smith en Lanvin toegevoegd.

De Bijenkorf bezorgd vanuit de webshop 7 dagen per week thuis dus nog een reden om je nieuwe designer outfit online te bestellen.

Mis jij nog een designer bij De Bijenkorf? Laat je reactie achter op Facebook.