Bestellingen bij de Bijenkorf nu altijd gratis thuisbezorgd

Voor alle fans van de Bijenkorf die geen warenhuis meer in de buurt hebben, of gewoon liever online shoppen, is er nu geweldig nieuws. Vanaf vandaag bezorgt de Bijenkorf alle webshop bestellingen gratis bij je thuis en is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor bezorgen op afspraak.

Niet alleen de warenhuizen van de Bijenkorf zijn nu een paradijs op aarde, maar debijenkorf.nl doet nu vollop mee. Voor alle klanten met een webshop account is verzending voortaan altijd gratis. Hierbij heb je de keuze uit gewone dagbezorging, maar ook avondbezorging is voortaan gratis.

Nieuw is de mogelijkheid om te kiezen voor bezorgen op afspraak, dit is niet gratis maar kost 7,95 en is hiermee vrij duur. Wanneer je kiest voor deze optie krijg je de mogelijkheid om zelf een venster van twee uur te kiezen waarin je bestelling door PostNL bezorgd wordt.

Tot nu was bezorging bij de Bijenkorf alleen gratis voor klanten met een ShippingPlus abonnement. Dit abonnement blijft bestaan en biedt klanten ook gratis verzending op zondag, en op afspraak.

Er geldt geen minimum bestelbedrag, en afhalen in een van de warenhuizen is ook nog steeds mogelijk. Wat ga jij bestellen bij de Bijenkorf?