Apple onthult nieuwe iPhone 6S en nieuwe Apple Watch

Voor veel Apple fans was het een datum om naar uit te kijken, ook wij waren erg nieuwsgierig met wat voor leuks Apple dit jaar weer zou komen, en we zijn niet teleurgesteld! Zoals verwacht onthulde Apple vanavond de nieuwe iPhone 6S maar ook een nieuwe Apple Watch en een nieuwe iPad Pro.

De nieuwe Apple iPhone 6S

Ons favoriete dagelijkse speeltje is onze iPhone, en een update is natuurlijk altijd welkom. De nieuwe iPhone 6S is door het gebruik van een nieuw materiaal steviger dan de vorige en ook het glas is harder en daarmee minder gevoelig voor krassen. Erg blij werden we natuurlijk van de nieuwe kleur! Naast grijs, zilver en goud is er nu rose goud, voor iedereen dus altijd een passende kleur, en als je genoeg geld hebt kan je zelfs wisselen per outfit!

apple-iphone-6s

De nieuwe kleuren Apple Watch

Oke er is geen hele nieuwe Apple Watch gepresenteerd, maar er zijn wel nieuwe versies van de Apple Watch Sport namelijk in rose goud en goud. Zo heb je als fashionista toch meer keuze ook al je budget niet geschikt is voor een massief gouden Apple Watch Edition.

Wil je je nieuwe Apple Watch nog meer matchen met je outfit dan is het nu mogelijk om een stijlvol bandje van Hermès aan je watch te koppelen. Met deze exclusieve Apple Watch Hermès collectie past je nieuwe Apple Watch nog beter bij je outfit.

apple-watch-hermes-exclusive

Wij zijn erg blij met de nieuwe iPhone 6S en nieuwe kleuren Apple Watch en kunnen dan ook niet wachten tot het zover is dat we ze kunnen aanschaffen. Helaas is het nog even wachten tot ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Wil je niet wachten? Vanaf 12 september zijn ze in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland te reserveren en vanaf 25 september zijn de nieuwe iPhones echt verkrijgbaar.

Wat vind jij van de nieuwe iPhone 6S en Apple Watch? Laat je reactie achter!