De 6 parfums voor het nieuwe mode seizoen

Het nieuwe mode seizoen is weer begonnen en het herfst/winter seizoen betekent niet alleen nieuwe collecties met warme en zachte stoffen maar ook tijd voor een nieuwe parfum. Waar we in de zomer massaal kiezen voor zoete en frisse geuren is het nu weer tijd voor de meer kruidige variant. We hebben de 6 parfums voor komend seizoen voor je uitgezocht, ook handig voor op je verlanglijstje!

Chanel No.5 L’eau
De nieuwste geur uit de Chanel No.5 familie met frisse toegankelijke citrus noten die de geur toegankelijk maken voor elke dag. Een blijvertje voor alle liefhebbers van het origineel.
Vanaf €90,50 bij De Bijenkorf

Chanel No.5 L'eau

Tom Ford Verts Bohéme
Een heerlijke herfstgeur uit de private collection van Tom Ford met noten van magnolia, mandarijn en zachte houttonen als basis.
Vanaf €199 bij De Bijenkorf

Tom Ford Vertes Boheme


Profiteer nu tijdelijk van 25% korting op alle geuren bij Ici Paris XL


Galop d’Hermès
De nieuwe geur van Hermès met een gevoel van zacht suede en een basis van roos en saffraan en zachte leer tone . Een must voor elke moderne vrouw.
Vanaf €225 in de Hermès shop

Galop d'Hermès

YSL Black Opium Wild Edition
Een edgy geur voor de krachtige vrouw met een basis van zwarte koffie, vanille begeleid door roze peper, jasmijn en oranje bloesem. Een limited edition geur om verliefd op te worden deze herfst.
Exlusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf vanaf €94,50

YSL Black Opium Wild Edition

My Burberry Black
De nieuwe levendige geur van Burberry met het gevoel van een orientaalse tuin in een naderende storm. Met de bloemige geur van roos, perzik en amber.
Vanaf €56 bij Ici Paris XL (Nu tijdelijk met 25% korting)

My Burberry Black

Miss Dior Absolutely Blooming
Een nieuwe variatie op de klassieker waar iedere vrouw verliefd op werd. Een creatie met noten van rode vruchten, roze peper, witte musk en een hart van pioenroos. Een bloemige geur om telkens opnieuw naar te verlangen.
Vanaf €62 bij Ici Paris XL

image-4