6 interieur trends die echt niet meer kunnen

Trends komen en gaan, niet alleen in de mode industrie maar ook interieur trends wisselen elkaar snel af. Sommige trends kunnen sowieso al niet, maar worden toch een succes. Of je het nu leuk vindt of niet, deze 10 interieur trends kunnen nu echt niet meer.

1 De Ananas: Op de fruitschaal is het prima, in een lekker recept ook, maar overal in huis? Nee bedankt, de zomer is voorbij.

2 Dip Dye: Ja wij vonden het ook leuk, het design waarmee het lijkt alsof alles in verf is gedoopt, maar het wordt nu toch wel weer tijd voor iets nieuws.

3 De eeuwige stolp: Ja het is makkelijk afstoffen, en het stond wel leuk, maar het is inmiddels wel weer over. Wees origineel en geef je eigen draai aan je decoratie.

4 De quote-room: Een muur vol met lijstjes met quotes, heb je die echt nodig om te overleven? Ja wij lezen ze ook graag op Pinterest, en hebben ze soms ook nodig, maar het hele huis vol is echt niet meer van nu.

5 De Flamingo: Dit was leuk in de sims, in de jaren 60 en oke de afgelopen zomer misschien ook nog wel, maar deze garnaal roze vogel heeft zijn tijd nu echt wel gehad.

6 Loungeset van plastic: Ze zijn handig en staan leuk, maar ze zitten voor geen meter. Weg ermee, en zorg de volgende zomer voor iets waar je echt lekker op kan zitten.

Interieur trends en woonaccessoires zijn er om van je huis een thuis te maken en zorgen vaak voor een fijnere plek thuis en meer comfort. Zorg naast de accessoires ook goed voor het warm kloppend hart van je huis, de cv-ketel. Een goed onderhouden, of nieuwe cv-ketel zorgt voor een warm, veilig en comfortabel huis.
Ontdek de mogelijkheden voor meer comfort thuis nu bij Essent.

Zorg goed voor het warm kloppend hart van je huis met Essent