6 goede fashion voornemens voor 2017 die wel lukken

De eerste week van 2017 zit er alweer op, dus de vraag is hoe staat het met je goede voornemens? Mocht je die nu al overboord hebben gegooid dan hebben wij goed nieuws. Deze 6 fashion voornemens voor 2017 gaan je sowieso lukken!

1 Alleen kleding kopen die echt past. We zijn er allemaal schuldig aan, dat hoopvolle jurkje of die oversized trui. Voor 2017 is het een goed idee om alleen kleding te kopen die echt past, nee je hoeft die oversized trui niet weg te gooien maar vul je kledingkast met goede items.

2 Investeer in goede basics. Doe iets waar niemand ooit spijt van heeft gehad en investeer in een paar goede basics. Zo kom je altijd stijlvol voor de dag, en goede basics blijven nog lang mooi ook, win-win!

3 Draag vaker high heels. Goede high heels geven je outfit net die extra twist, draag in 2017 daarom vaker hakken ook onder je brave outfits naar kantoor.

4 Koop geen kleding die je toch niet aantrekt. We kennen het allemaal, dat jurkje of die heels uit de uitverkoop die bijna geld opleveren, en na het uitpakken achterin de kast verdwijnen. Stop in 2017 met het kopen van kleding om je kledingkast te vullen, en investeer het bespaarde geld in echte topstukken.

5 Koop een goede clutch voor het uitgaan. Gebruik jij nog steeds die Primark clutch uit je studententijd? Dan is dit het jaar om te investeren in een mooie clutch voor tijdens het uitgaan en alle vrijmibo’s.

6 Draag meer prints. Met de prints in de nieuwe voorjaarscollectie moet dit zeker lukken. Het lijkt misschien eng, maar probeer het eens en laat de complimentjes over je nieuwe look maar komen!