Met deze 5 tips kan jij volgend jaar nog meer shoppen

Ja geef het maar toe, je shopt graag, en je zou het geen probleem vinden om volgend jaar nog meer te kunnen shoppen dan nu. Om ervoor te zorgen dat je volgend jaar nog meer kan shoppen zonder dat je er harder voor hoeft te werken hebben wij 5 tips op een rij gezet.

1 Verkoop je miskopen

We hebben ze allemaal, koopjes die in de winkel fantastisch leken, of die ene jeans waar je met 2 kilo minder wel in zou passen, maar wat nooit gelukt is. Verkoop deze items, of andere items die nog goed zijn maar die je nooit meer draagt, en van het geld dat je overhoudt kan je weer leuke nieuwe items kopen!

2 Wacht tot de sale of gebruik een kortingscode

Buiten de twee grote sale periodes in de zomer en winter is er tegenwoordig nog vaak genoeg sale tussendoor, en het loont dus om te wachten met je grote aankoop tot er weer een sale is. Heb je meer haast, of geen geduld? Dan kan je ook altijd een kortingscode gebruiken om minder te betalen voor je bestelling.

3 Kies voor een goedkopere zorgverzekering

Een zorgverzekering kost elke maand een hoop geld, en gebruik je het eigenlijk wel? Een zorgverzekering is er al vanaf 69 euro per maand en zorgverzekeringen vergelijken kan veel geld opleveren. Ben je nooit ziek dan kan je besparen met een hoger eigen risico, of heb je nooit wat aan je tanden? Bedenk dan eens of je die tandartsverzekering wel nodig hebt.
Zorgverzekering vergelijken voor 2016 doe je in drie stappen op Zorghelder.nl

4 Verkoop je oude mobieltje

Heb jij nog een oud mobieltje in de kast liggen terwijl je rondloopt met de nieuwste smartphone? Dan kan je oude mobieltje geld opleveren, hoeveel is afhankelijk van de leeftijd van je oude mobieltje. Is het een recente smartphone dan kan je overwegen deze op marktplaats of ebay te verkopen, maar is het al ouder dan zijn er bedrijven die je oude mobieltje kopen om te recyclen of in het derde wereld landen opnieuw te verkopen.

5 Zet je sportschool abonnement stop

Nee we willen niet zeggen dat je moet stoppen met sporten, maar hoe vaak heb je nu eigenlijk gebruik gemaakt van dat dure sportschool abonnement? Als dat aantal op 2 handen te tellen is dan kan je het beter stopzetten en een sport zoeken die je wel leuk vindt! Zo houd je ook het geld in je portemonnee i.p.v. in die van de sportschool.

Met deze 5 tips kan je in 2016 nog meer shoppen met het geld wat je overhoudt. Heb jij nog bespaartips die hier niet bij staan? Laat het weten op facebook!